docs: #272 some UI improvements

This commit is contained in:
Hamid Reza Mohammadi 2022-01-20 18:00:32 +03:30
parent 36fe12e789
commit 6e78570238

View File

@ -88,47 +88,51 @@ else
}
</p>
@if (Model.TrackingIsEnabled)
{
<p style="text-align:center; color: green">
ذخیرهٔ تاریخچهٔ بازدیدهای شما فعال است.
</p>
<div class="related-images-frame">
@if (Model.TrackingIsEnabled)
{
<p style="text-align:center; color: green">
ذخیرهٔ تاریخچهٔ بازدیدهای شما فعال است.
</p>
<p>
<a role="button" onclick="switchTracking(false)" id="switch-tracking-button" class="pagebutton">توقف ذخیرهٔ تاریخچه</a>
</p>
<p id="processing">
</p>
<p>
<span style="color:red">تذکر مهم: </span> توقف ذخیرهٔ تاریخچه باعث حذف تاریخچهٔ ذخیره شده تا به حال می شود.
</p>
}
else
{
<p>
ذخیرهٔ تاریخچهٔ بازدیدهای شما غیرفعال است.
</p>
<p>
<a role="button" onclick="switchTracking(true)" id="switch-tracking-button" class="pagebutton">فعالسازی ذخیرهٔ تاریخچه</a>
</p>
<p id="processing">
</p>
<p>
تاریخچهٔ بازیدهای شما فقط به به خود شما نمایش داده می‌شود و از آن استفادهٔ دیگری نمی‌شود. هر زمان که بخواهید می‌توانید ذخیرهٔ تاریخچه را متوقف کنید و تاریخچهٔ بازدیدهایتان را پاک کنید.
</p>
}
<p>
<a role="button" style="color: red" onclick="switchTracking(false)" id="switch-tracking-button" class="actionlink">توقف ذخیرهٔ تاریخچه</a>
<span style="color:red">نکته: </span> اگر روی دستگاههای متعدد به گنجور وارد شده‌اید توقف ذخیرهٔ تاریخچه روی همهٔ آنها اعمال می‌شود اما فعالسازی ذخیرهٔ تاریخچه مستلزم آن است که روی هر دستگاه دیگری غیر از دستگاهی که فعالسازی روی آن انجام شده یک بار از گنجور خارج و مجدداً به آن وارد شوید.
</p>
</div>
<p id="processing">
</p>
<p>
<span style="color:red">تذکر مهم: </span> توقف ذخیرهٔ تاریخچه باعث حذف تاریخچهٔ ذخیره شده تا به حال می شود.
</p>
}
else
{
<p>
ذخیرهٔ تاریخچهٔ بازدیدهای شما غیرفعال است.
</p>
<p>
<a role="button" style="color: green" onclick="switchTracking(true)" id="switch-tracking-button" class="actionlink">فعالسازی ذخیرهٔ تاریخچه</a>
</p>
<p id="processing">
</p>
<p>
تاریخچهٔ بازیدهای شما فقط به به خود شما نمایش داده می‌شود و از آن استفادهٔ دیگری نمی‌شود. هر زمان که بخواهید می‌توانید ذخیرهٔ تاریخچه را متوقف کنید و تاریخچهٔ بازدیدهایتان را پاک کنید.
</p>
}
<p>
<span style="color:red">نکته: </span> اگر روی دستگاههای متعدد به گنجور وارد شده‌اید توقف ذخیرهٔ تاریخچه روی همهٔ آنها اعمال می‌شود اما فعالسازی ذخیرهٔ تاریخچه مستلزم آن است که روی هر دستگاه دیگری غیر از دستگاهی که فعالسازی روی آن انجام شده یک بار از گنجور خارج و مجدداً به آن وارد شوید.
</p>
@ -162,7 +166,7 @@ else
</div>
</blockquote>
<p>
<a role="button" onclick="deleteHistoryItem('@historyItem.Id')" class="actionlink" title="حذف">🗑</a>
<a role="button" onclick="deleteHistoryItem('@historyItem.Id')" class="actionlink" title="حذف"><i class="noindent-info-button delete-icon"></i></a>
</p>
</div>